Εναλλακτικός Τουρισμός

Καλύπτουμε κάθε μορφή εναλλακτικού τουρισμού, φέρνοντας τον επισκέπτη κοντά στην ελληνική φύση και τον πολιτισμό.

Σε μια όμορφα οργανωμένη έκταση μέσα στη φύση, με πρωτοφανείς δραστηριότητες όπως:

Rafting στα νερά του μυθικού Αλφειού.

Rafting στον Αλφειό σε μια διαδρομή 8 περίπου χιλιομέτρων ιδανική για αρχάριους και παιδιά άνω των 9 ετών.Προϋποθέσεις συμμετοχής: Γνώση κολύμβησης. Σας παρέχουμε: Πιστοποιημένους εκπαιδευτές, όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (βάρκες,κράνη, κουπιά, σωσίβια), όλες τις μετακινήσεις προς την είσοδο και την έξοδο του ποταμού.Τι πρέπει να έχετε μαζί σας: δεύτερα αθλητικά παπούτσια που θα βραχούν, δεύτερη αλλαξιά ρούχα, μαγιό – κολάν, πετσέτα, αντηλιακό, τυχόν προσωπικά φάρμακα, διάθεση για διασκέδαση και περιπέτεια.

Συνολική διάρκεια προγράμματος 3-4 ώρες.

Τοξοβολία

Τοξοβολία: Μύηση στα μυστικά του Ολυμπιακού αυτού αθλήματος.Ταξίδεψε νοερά σε παλιότερες εποχές και ζήσε την εμπειρία της τοξοβολίας.Σας παρέχουμε ποικιλία τόξων που να κάνουν για το ύψος και ηλικία σας, μαζί με εκπαιδευμένους γυμναστές.

Καθαρός χρόνος δραστηριότητας: 40′

Yoga

Χαλάρωσε και γυμνάσου στη φύση με yoga. Όλοι όσοι κάνουν yoga στη φύση ενθουσιάζονται! Μήπως ήρθε η σειρά σου να δοκιμάσεις;Τι πρέπει να έχετε μαζί σας: αθλητικά ρούχα. Σας παρέχουμε: Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια γιόγκα και στρωματάκι γιόγκα.

Αναρρίχηση

Η αναρρίχηση είναι άθλημα φυσικά και νοητικά απαιτητικό που μπορεί όμως να γίνει διασκεδαστικό με την κατάλληλη καθοδήγηση.Ελάτε μαζί μας στον τοίχο αναρρίχησης και ξεπεράστε τους φόβους σας με ασφάλεια.Κατάλληλο και για μικρά παιδιά.Τι πρέπει να έχετε μαζί σας: αθλητικά ρούχα και παπούτσια.Σας παρέχουμε: όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (σχοινιά, μποντριέ)

Χρόνος δραστηριότητας: 30′


Hydrospeed

Tο Hydrospeed είναι μια ειδική μικρή σχεδία κατασκευασμένη από πολυουρεθάνη σχεδιασμένη για ποτάμια.Με ειδική στολή και βατραχοπέδιλα στα πόδια, και ένα υδροσπιντ στα χέρια και το σώμα κινούμαστε στη ροή του ποταμού και αποφεύγουμε πιθανά εμπόδια.Αυτή η εξαιρετικά ευχάριστη δραστηριότητα χρειάζεται πολύ καλή φυσική κατάσταση και κυρίως δύναμη στα πόδια!!Σας προσφέρουμε: στολή νεοπρέν, βατραχοπέδιλα, υδροσπιντ, σωσίβιο, κράνος, συνοδό.Πρέπει να έχετε μαζί σας: μαγιό, πετσέτα.Απαραίτητη η καλή γνώση κολύμβησης και η καλή φυσική κατάσταση.Διάρκεια δραστηριότητας: 1h – 1:30h

Διάρκεια δραστηριότητας: 1h – 1:30h

Για περισσότερες πληροφορίες